Over Mij

Welkom op de website van NVE-Elektro. Hier zal ik kort omschrijven wat ik doe en wie dat ik ben.

 

Mijn naam is Nick van der Velde en ik ben de eigenaar van NVE-Elektro. Ik verzorg alles op het gebied van elektro. Denk hierbij aan dat vervelende lampje wat opgehangen moet worden of dat stopcontact in de slaapkamer die  toch niet helemaal op een lekkere plaats zit. Maar ook complete elektrische installaties tijdens de verbouwing of het aanpassen en/of vervangen van de meterkast omdat vrouwlief toch liever op inductie wil gaan koken, of omdat de baas zo nodig wilt dat je elektrisch gaat rijden vallen onder de mogelijkheden. Dit even in het kort want voor de diensten kunt u rustig kijken onder het kopje diensten.

 

Wie is Nick?

Ik ben Nick van der Velde en ik heb 6 jaar geleden besloten om voor mijzelf te gaan beginnen. Waarom? Ik kwam er toch wel achter dat toen ik voor een werkgever werkte ik niet helemaal op mijn plaats zat betreft de service. Ik liep steeds vaker tegen zaken aan die ik persoonlijk gelijk zou oppakken/oplossen. Als je eenmaal tegen dit soort zaken aan blijft lopen dan blijf je dit doen. Ik hou er van om de klant tevreden te houden. Begrijp mij niet verkeerd, dit gaat ook niet altijd. Maar, ik ben in de veronderstelling dat als je met oplossingen komt de klant tevreden is. Dat beetje extra werk wat je gelijk mee kunt pakken of dat ene lampje weet je nog. Klanten vinden het fijn als dit gedaan wordt en dat geeft mij voldoening.

Op dit moment is het bijvoorbeeld behoorlijk druk met het aanpassen van meterkasten omdat de mensen graag op inductie willen koken of er komen zonnepanelen. Dit is dan ook waar ik het op dit moment heel druk mee heb. Maar van het een komt het ander. Heeft u al een installateur voor de keuken installatie? Want ja, ook die stopcontacten komen niet vanzelf op hun juiste plaats te zitten.

Het tofste aan mijn werk vind ik toch altijd wel het moment dat ik de deur achter mij dicht trek nadat ik een klus met voldoening  heb afgerond en dat de klant blij is. Maar, dat niet alleen. Ik ben een mensen mens, Dus dat bakkie koffie (Zwart suiker, koekje kan geen kwaad) met de klant vind ik ook belangrijk. Eventuele wensen bespreken werkt nu eenmaal goed met een bakje koffie 😉

Dit is ook wel 1 van de redenen waarom ik graag bij particuliere klanten bezig ben. Maar een groot kantoorpand heeft ook zijn charmes. Zoals ik al zei, ik vind het fijn om onder de mensen te zijn. En of dit nu bij jou thuis is of bij een groot bedrijf, een stopcontact is een stopcontact en die zullen toch moeten worden aangesloten.

Naast mijn werk ben ik actief met muziek en ik gooi graag een hengeltje uit met mooi weer, Maar ik kan met goed weer ook rustig een hele dag op het terras zitten en genieten van de gezelligheid.